Preparare
1 Pui învelit în bacon (vasul adânc, neperforat):
Tăiați piepul de pui pe lungime, în fâșii subțiri. Înveliți puiul în folie și încercați să subțiați fâșiile și mai mult. Tăiați dreptunghiuri din fâșiile de carne și asezonați. Tocați mărunt resturile de pui și amestecați cu morcovi răzuiți, smântână, vin, maghiran și sare până când obțineți o pastă omogenă. Acoperiți uniform puiul cu pasta și rulați. Înveliți rulourile în bacon, înveliți-le în folie și sigilați. Așezați-le în vasul inferior neperforat, acoperiți cu apă sau supă.
2 Găluște din praz și semințe de pin (vasul perforat, din mijloc):
Combinați făina, uleiul și apa până când obțineți un aluat omogen. Puteți folosi un mixer electric. Adăugați ulei și lăsați aluatul să se odihnească pentru 20 de minute. Prăjiți uscat semințele de pin, apoi adăugați untul și prazul feliat. Sotați până când prazul s-a înmuiat. Transferați-l într-un bol, adăugați brânza și amestecați. Adăugați oul, asezonați. Întindeți ușor aluatul și presărați amestecul. Rulați, având grijă să nu aibă mai mult de 5 cm grosime. Înveliți cu un tifon umed și așezați-l în vasul perforat mijlociu.
3 Sos de miere și fructe (vasul perforat, de sus):
Ungeți cu unt șase vase ramekin mici. Amestecați mierea, zahărul vanilinat și două gălbenușuri, adăugați un ou întreg și bateți până obțineți o spumă. Adăugați smântâna și amestecați. Distribuiți cubulețele de fructe în vasele ramekin. Turnați amestecul peste fructe, acoperiți cu folie de aluminiu și așezați vasele ramekin în vasul perforat superior.
Preparare
Asamblați vasele, așezați turnul într-o tavă adâncă în cuptorul preîncălzit la 165 °C. Gătiți timp de 60 de minute.