Electrocasnice cu IQ - Gorenje

Arhivă

Joi, 24. Noiembrie 2011

Electrocasnice cu IQ

Electrocasnice cu IQ

Electrocasnice cu coeficient de inteligenţă!

Noua generaţie de maşini de spălat şi uscătoare de rufe Senzor IQ de la Gorenje de acum şi în România!

La numai 2 luni dupa debutul de la IFA 2011, Gorenje a lansat în luna Noiembrie  noua generaţie de maşini de spălat şi uscătoare Sensor IQ.

Noua generaţie de maşini de spălat si uscătoare Gorenje sunt dotate cu tehnologia inteligentă SensorIQ. Aceasta controlează automat procesul de spălare şi uscare, contribuind la utilizarea optima a puterii apei si timpului. O altă tehnologia de ultimă oră, SensoCARE se ridică la aşteptările consumatorului modern prin faptul că asigură o îngrijire personalizată a rufelor.

UltraWHITE şi UltraSOFT

UltraWHITE, un program unic destinat rufelor albe delicate, este rezultatul priceperii experţilor Gorenje care are grijă ca rufele dumneavoastră să rămână de un alb impecabil, la o temperatură mai mică de 30°C. Pentru noua generaţie de uscătoare, emblematice sunt uscătoarele cu condensator şi pompă de căldură, dotate cu tehnologia de uscare patentată TwinAir, care împreună cu tehnologia IonTech pentru netezirea fibrelor, oferă catifelarea şi grija UltraSOFT. Toate acestea plasează noua generaţie de uscătoare şi maşini de spălat Gorenje printre cele mai inovatoare produse de pe piaţă.

Protecţia hainelor special adaptată nevoilor consumatorului.

Noua generaţie de maşini de spălat de la Gorenje sunt dotate cu tehnologia inovatoare SensoCARE. Aceasta a fost concepută special pentru îngrijirea rufelorsi este adaptată perfect utilizatorului. Se remarcă printr-o identitate vizuală modernă, un design ergonomic care asigură confort şi o experienţă exceptională pentru utilizator. Datorită tehnologiei de ultimă oră si eficientei energetice, noua generaţie de maşini de spălat de la Gorenje se clasează printre cele mai eficiente şi perfecţioniste produse de pe piaţă. Eficienţa lor se bazează pe tehnologia SensorIQ care optimizează procesul de spălare. Modelele de ultimă oră se pot lăuda cu clasa energetică  A-50%ceea ce înseamnă că folosesc cu 50% mai puţină energie decât aparatele din clasa energetică A. O trăsătură notabilă din paleta de programe special concepute pentru grija faţă de rufele dumneavoastră este programul UltraWHITE, destinat păstrării albului rufelor catifelate. Datorită acestui program, Gorenje se află printre pionierii pieţei în asigurarea unor rufe de un alb imaculat, la mai puţin de 30°C. Programul UltraWHITE este ideal pentru îngrijirea rufelor albe delicate precum sunt cele din sintetic, mătase, nailon sau lână, care nu ar suporta spălarea la temperaturi mai ridicate. Datorită ritmului intenisv al rotaţiilor şi cantităţii mai mari  de apă va oferi o îngrijire excelentă rufelor dumneavoastră, la o temperatură de 30°C. În mod normal, rufele albe spălate la temperaturi atât de scăzute vor părea uzate şi îşi vor pierde strălucirea. Însă, cu ajutorul programului UltraWHITE, rufele albe vor rămâne cu adevărat albe.

Senzaţii pufoase si fără cute cu noua generaţie de uscătoare Gorenje

Uscătoarele cu tehnologia SensoCARE de la Gorenje permit selectarea celei mai convenabile metode de uscare, oferind posibiltatea de a alege între funcţia obişnuită NormalCARE, care include programe optime pentru uscare şi programul de uscare GentleCARE, special ajustat în funcţie de temperatură, care permite o îngrijire şi o păstrare mai bună a rufelor dumneavoastră. O nouă combinaţie de tehnologii oferă mai mută catifelare rufelor: un sistem bi-direcţional de suflare a aerului usucă hainele uniform pe tot parcursul programului de uscare; tehnologia IonTech întăreşte fibrele prin ionizarea aerului, făcând rufele şi mai moi, iar tehnologia de uscare SteamTech  face rufele mai pufoase în timp de netezeşte cutele. După acest superb tratament de înfrumuseţare, rufele proaspete şi pufoase sunt gata pentru a fi puse în dulap- fără a fi călcate. Noua generaţie de uscătoare de la Gorenje cuprinde modele diferite: de la cele  cu ventilaţie la cele cu condensator. Uscătorul cu condensator şi pompă de căldură se distinge prin tehnologia sa inovatoare şi este încadrat în categoria celor cu clasa energetică A-40%   datorită consumului mic de energie- pompa de căldură integrată îi permite să utilizeze cu 40% mai puţină energie decât un uscător de clasă A.

Gorenje

Combinând eficient tehnologia inteligentă, designul excelent, grija faţă de mediu şi aprecierea deosebită de peste 60 de ani, Gorenje ridică constant ştacheta calităţii şi aştepărilor consumatorilor în ceea ce priveşte principalii producători de aparate electrocasnice din Europa. Calităţii şi reputaţiei companiei Gorenje le stau mărturie numeroase premii internaţionale de prestigiu printre care se numără: Premiul Red Dot Design, Premiul  Plus X, premiul Grüner Stecker, premiul Superbrands, premiul Icograda Excellence Design, premiul  ICSID Excellence Design, Innovation of the year  şi altele.