HomeChief - Gorenje

Arhivă

Luni, 26. Septembrie 2011

HomeChief

HomeChief

SMARTPHONE-UL REVOLUȚIONEAZĂ GASTRONOMIA!

Cuptorul inovator HomeCHEF cu ecran TFT de la Gorenje de acum și în România!

HomeCHEF este un cuptor revoluţionar care combină experienţa maeştrilor bucătari cu tehnologia uşor de folosit. Ecranul său TFT color, de mari dimensiuni, simplifică selecţia setărilor doar printr-o simplă atingere a ecranului. Însă cel mai mare beneficiu al cuptorului este sistemul de copt patentat de tip multi-step – STEPbake – care permite schimbări presetate ale temperaturii, ale tipului de căldură şi ale timpului de gătit pentru felul de mâncare selectat. HomeCHEF este alegerea perfectă pentru experienţele culinare zilnice  fiind creat pentru a-i inspira atât pe bucătarii începători cât şi pe cei experimentaţi.
Opţiunea unică STEPbake a cuptorului HomeCHEF permite utilizatorului să gătească în câţiva paşi presetaţi. Modul de operare PRObake este creat astfel încât să ofere experienţe gourmet de fiecare dată când este folosit. Cuptorul contine alte trei moduri de operare ce oferă propriile avantaje şi trăsături unice: opţiunea AUTObake include peste 65 pe reţete presetate cu poze, printre care unele care deja includ paşii de gătit. Opţiunea MYbake permite minţilor creative de toate felurile să îşi inventeze propriile reţete care pot fi modificate sau salvate foarte simplu. Iar SIMPLEbake este cea mai scurtă şi rapidă cale către una dintre cele 9 feluri de mâncare care sunt preparate cel mai des.

Tehnologie Avansată: Utilizare simplă, Rezultate garantate.

Cuptorul HomeCHEF este dotat cu un sistem de control prin atingere şi un ecran TFT color, de mari dimensiuni. Tehnologia din spatele acestuia este de fapt un micro-controlor ultraperformant care acţionează ca un computer de sine stătător. În combinaţie cu hardware-ul şi un sistem inteligent de operare – rezultatul expertizei şi al dezvoltării in-house – asigură un control mai rapid şi mai apropiat de utilizator. Programele şi funcţiile sunt selectate prin simpla atingere a ecranului. Acum soluţiile folosite înainte în industria auto, în cea a telefoaneor mobile şi a altor aparate cu tehnologie avansată sunt folosite pentru prima dată în bucătărie. Ecranul este protejat de un perete de sticlă pentru a permite o operare sigură. Meniul principal arată data şi ora şi permite setarea în aproape orice limbă dintre cele 30 disponibile. Meniul principal este ,de asemenea, o cale de acces către meniul de bază care oferă diferite tipuri de programe pentru gătit. Toate datele sunt prezentate clar şi inteligibil.
Acum este minunat de simplu să selectaţi poze color ale felurilor de mâncare împreună cu instrucţiunile de pregătire, având la îndemână multe reţete internaţionale tradiţionale, toate asigurând o dietă plăcut variată şi un succes garantat al felurilor de mâncare servite.

Gorenje are peste jumatate de secol de tradiție în producerea de aparatură electrocasnică, venind mereu cu soluții tehnice inovatoare în întampinarea nevoilor consumatorilor. Gorenje este unul dintre giganții producători de aparatura eletrocasnică  care combină tehnologia de ultimă oră cu designul si valoarea. Sediul central este in Slovenia, unde se află una dintre cele mai moderne linii de productie din lume. Anual vanzaril Gorenje depășesc suma de 5 milioane de produse in peste 70 de țări.