Cuptor multifunctional cu aburi GS778X - Gorenje
GS778X Cuptor multifunctional cu aburi

GS778X

Cuptor multifunctional cu aburi
Clasă energetică: A-10% Dimensiuni (Lx Îx A): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
listează
listează
distribuie
Facebook
Twitter
descarca
descarca

Caracteristici

Cavitatea extrem de mare BigSpace

Cuptoarele cu volum folosibil de până la 75 l permit prepararea pe cinci niveluri de înălțime. Aceste cuptoare au loc și pentru un curcan de 9 kg. Cuptoarele compacte cu un volum folosibil de până la 55 de litri sunt, de asemenea, alegerea perfectă pentru rumenirea unor bucăți mai mari de carne și chiar pentru prepararea pastelor sau pizzei pe patru niveluri diferite. Datorită inovațiilor pentru circulația uniformă a aerului, aceste cuptoare sunt excelente chiar și pentru uscarea roșiilor și merelor. La electrocasnicele Gorenje, performanța merge impreuna cu eficiența energetică: chiar și cele mai spațioase cuptoare se numără printre cele mai economice de pe piață.
mai multe informații
închide

ProCook: extrem de profesionist și foarte simplu

Cuptor pirolitic sau multifuncțional, combinații de gătit convențional cu microunde sau aburi / afișajul clar DotMatrix și un buton mare central, fac controlul cuptorului complex și ajustabil în funcție de dorințele dumneavoastră. Puteți alege să aveți încredere în programele presetate Auto sau Simple, sau puteți alege propriile setări pe care să le ajustați prin opțiunile Pro, complexe, dar foarte simplu de utilizat. Prin noul sistem STEPbake, puteți găti mâncarea în mai mulți pași. Dacă vă plac aromele eliberate ușor ce necesită prepararea prelungită la o temperatură scăzută, veți aprecia cu siguranță funcția pentru preparare lentă. Tehnologia complexă de pe fundal se combină cu controlul simplu, printr-un buton și control tactil. Designul este impresionant datorită confortului și eleganței pronunțate.
mai multe informații
închide

Circulație uniformă a aerului prin funcția MultiFlow 360°

Prepararea cu adevărat uniformă a mai multor feluri de mâncare pe niveluri diferite ale cuptorului necesită circulația perfectă a aerului încălzit sau a aburului. Sistemul Gorenje MultiFlow 360° se asigură că circulația este optimă în fiecare colț al cavității cuptorului. Peretele posterior 3D perforat special permite împrăștierea sa în mai multe direcții. Împreuna cu ventilatorul, acesta duce la circulația aerului sau aburului, care expune mâncarea la căldură și o prepară uniform, indiferent la ce nivel se află tava.
mai multe informații
închide

Mai multe niveluri pentru mai multe feluri de mâncare

Mai multe feluri de mâncare pregătite în același timp? De ce nu? Cuptoarele Gorenje+permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri de înălțime diferite și gătitul pe trei niveluri în același timp. Avantajele gătitului pe mai multe niveluri sunt un lucru extraordinar în combinație cu sistemul MultiFlow360°, care se asigură că mâncarea este preparată uniform și mai rapid, cu un consum mai mic de energie.
mai multe informații
închide

Curățare simplă cu AquaClean

Toate modelele de cuptoare Gorenje+, inclusiv cuptoarele cu microunde, oferă funcția de curățare simplă AquaClean. Puneți jumătate de litru de apă într-o tavă și activați funcția AquaClean pentru a o încălzi la 70°C timp de jumătate de oră. Umezeala rezultată va înmuia murdăria de pe pereții cuptorului. După acest proces, ștergeți ușor caviatea cuptorului cu o cârpă moale. Efectul de curățare este excelent! Eliminând nevoia de folosire a detergenților, această metodă este și prietenoasă cu mediul.
mai multe informații
închide

GentleClose - închiderea ușii cu eleganță și ușurință

O atingere ușoară este suficientă pentru a închide ușa cuptorului simplu, ușor, silențios și elegant. Acest lucru se bazează pe construcția complet nouă a balamalelor. Sistemul îmbunătățit GentleClose este comparabil cu cele mai elegante soluții pentru mobila de bucătărie. Perfecțiunea în construcție oferă și o durabilitate prelungită.
mai multe informații
închide

Dry steam: plusurile tehnologiei ciclonice

Noile cuptoare cu abur Gorenje+ permit prepararea mâncării, fără picături de apă nedorite care pot lăsa mâncarea înmuiată sau moale. Tehnologia ciclonică formează un abur uscat distribuit uniform în tot cuptorul. Încălzitorul inferior se asigură de faptul că și picăturile ce se formează când aburul uscat intră în contact cu bucățile mai reci de mâncare se evaporă imediat, prevenind astfel acumularea excesului de lichid. După procesul de preparare, cuptorul este complet uscat și nu necesită ștergere.
mai multe informații
închide

Decongelare și reîncălzire sănătoasă

Funcțiile de decongelare și reîncălzire se asigură că mâncarea gata preparată nu își pierde substanțele nutritive, aspectul atrăgător sau structura în timpul decongelării.
Cuptorul cu abur poate fi folosit pentru reîncălzirea
mâncărurilor individual sau a unei întregi mese în același timp. Decongelarea în cuptorul cu abur este uniformă și delicată, astfel încât nu alterează structura mâncării. Când mâncarea este reîncălzită în cuptorul cu abur, nu este preparată suplimentar și nu se usucă. Astfel, decongelarea și reîncălzirea în cuptorul cu abur este mai sănătoasă.
mai multe informații
închide

Gătitul la abur: plus pentru gătitul sănătos

Cuptorul cu abur Gorenje+ este un dispozitiv convenabil pentru menținerea unei diete sănătoase. Este disponibil în două versiuni, de înălțimi diferite: 60 cm sau 45 cm. Este simplu de folosit și caracteristicile sale permit alegerea și combinarea procedurilor de preparare care vă oferă mese zilnice nutritive și echilibrate. Mâncarea își va menține aroma, culoarea și substanțele nutritive.
mai multe informații
închide

Balamale telescopice extensibile

Balamalele telescopice extensibile permit o vizibilitate mai bună și mai multă sigurnață la introducerea sau scoaterea tăvilor pe două sau trei niveluri de înălțime. Majoritatea modelelor prezintă ca echipament standard balamalele ce reduc pericolul de ardere la manevrarea mâncării din tavă și simplifică așezarea tăvii la nivelul dorit, precum și scoaterea tăvilor din cuptor. La alte modele, acestea sunt disponibile ca echipament opțional.
mai multe informații
închide

Peretele lateral al cuptorului răcit cu DynamiCooling

Senzorii de căldură activează sistemul automat de răcire pentru pereții exteriori ai cuptorului până când temperatura scade sub 60°C. Sistemul DynamiCooling se asigură că temperatura pereților cuptorului este suficient de scăzută la exterior, în orice moment. Un ventilator special din cuptor amestecă aerul din jur cu aerul fierbinte din cuptor, pentru a se asigura că aerul răcit circulă constant sub pereții exteriori ai produsului. Acest sistem previne eficient pericolul supraîncălzirii mobilei chiar și în timpul proceselor la cele mai ridicate temperaturi, precum procesul de curățare pirolitică.
mai multe informații
închide

Încălzitoarele PerfectGrill - eficiente și mai sigure

Localizarea atent gândită a încălzitorului contribuie la obținerea unor rezultate excelente. Un încălzitor cu infraroșu mare și unul mai mic sunt montate în plafonul cuptorului, poziționate în siguranță, pentru a preveni arderea la atingerea lor. Deoarece încălzitoarele sunt plasate la înălțimi diferite, încălzirea este mai uniformă și întotdeauna optimă. Această localizare a încălzitorului face cuptorul mai sigur și mai eficient. La majoritatea modelelor, încălzitorul superior poate fi coborât, pentru a simplifica accesul la curățare.
mai multe informații
închide

Nivelul preparării verificat prin funcțiaTemperature Probe

Modelele de cuptoare Gorenje+ selectate au o caracteristică specială pentru verificarea cărnii. Se introduce sonda în bucata de carne și se setează temperatura dorită. Un indicator de pe afișajul de control al cuptorului va semnala când carnea este gata. Friptura dumneavoastră va fi întotdeauna perfectă, datorită sondei pentru carne.
mai multe informații
închide

Rezervor mai mare și mai accesibil

Noul design al rezervorului aduce mari îmbunătățiri. Rezervorul de apă este integrat în panoul de control, astfel încât interiorul cuptorului cu abur este mai mare decât înainte. Rezervorul este ușor accesibil și poate fi reumplut chiar și după începerea procesului de preparare, fără a-l întrerupe. Un rezervor ergonomic special cu bariere încorporate previne vărsarea. După procesul de preparare, rezervorul poate fi dezasamblat și spălat în mașina de spălat vase.
mai multe informații
închide

Email nou, ultrarezistent

Conceptul și compoziția nou-nouță a emailului din cavitatea cuptorului SilverMatte face cuptorul și tăvile rezistente chiar și la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Emailul nu are micropori. Suprafața sa deosebit de netedă este rezistentă la zgârieturi. Emailul previne lipirea grăsimii sau arderea sa, îmbunătățind curățarea bacteriană și făcând curățarea foarte simplă. Culoarea strălucitoare a emailului îmbunătățește vizibilitatea în cuptor, iar caracteristicile temperaturii SilverMatte contribuie la consumul economic de energie. Toate tăvile cu noul email sunt potrivite pentru utilizarea în toate tipurile de cuptoare, inclusiv în cuptoarele pirolitice Gorenje+ și în cuptoarele cu abur.
mai multe informații
închide

Zonă de gătit considerabil mai mare - SuperSize

Cuptoarele mai spațioase vă permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației constante a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm. Soluțiile inovatoare permit un interior mai spațios, unde toată capacitatea cuptorului este folosită. Există mai mult spațiu pe fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.
mai multe informații
închide
Mai multe caracteristiciMai puține caracteristici

Informații tehnice

Clasă energetică: A+

Culoare: Inox

Culoarea mânerului: Inox

Material panou frontal: Inox si sticla

Volum cuptor: 73 l

Combinat cu aburi - 73 l Zonă mărită de coacere

Suprafața de sticlă a ușii detașabilă

Formă cuptor: Tradiţională tip HomeMADE (imita forma cuptoarelor pe lemne)

Tip Grill: PerfectGrill

Electronice

Forma butoanelor: Ergonimica

Metodă de încălzire:
Element de încălzire superior şi inferior
Incalzitor inferior
Incalzitor superior
Infra gril
Ventilator
Infra gril si ventilator
Incalzitor inferior circular cu ventilator
Incalzitor inferior cu ventilator
Infra gril mic
Decongelare
Incalzire rapida
AutoRoast
Autocuratare AquaClean
Da
Da
Da
StayWarm
Functia StayWarm
Functie ECO
Gatire cu aburi

Da

Da

Tip inchidere usa: GentleClose

Da

Da

Da

Da

Gatire pe mai multe niveluri: Da

Da

Da

Tipul tavii de gatit nr 2: Tava adanca

2

Tipul Grătarului: Grătar de inox

Sondă de temperatură

Volumul rezervorului de apa: 1,3 l

Tip siguranta : Termoelectrica

Răcire dinamică cuptor plus DC +

UCD - uşă ultra rece

Sistem mecanic de asigurare a închiderii uşii

Tip email: SilverMatte

Consum: 0,7 kw/h (Ventilare), 0,94 kw/h (Convenţional)

Volum cuptor: 73 l

Dimensiuni (Lx Îx A): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm

Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Măsuri de incorporare: 56 × 59 × 55 cm

Greutate netă: 43,2 kg

Greutatea brută: 47,5 kg

Consumul de energie în modul așteptare: 1 W

Putere: 3.400 W

Cod: 462809

Cod EAN: 3838942644481

Documente incluse

Accesorii

Produse asemanatoare