1 Amestecați gălbenușurile cu zahărul până se fac spumă, adăugați zahăr vanilat, lapte și friscă, amestecați bine.
Turnați amestecul în boluri și puneți la cuptor timp de 5-8 minute la putere 100% a microundelor (P-100).
Apoi acoperiți bolurile cu folie și scădeți puterea cuptorului la 50% (P-50) timp de 20-30 minute. Lăsați crema în cuptor să se răcească, apoi puneți-o la frigider timp de 2 ore.
Înainte de servire, presărați zahăr brun și pregătiți cuptorul la programul G-1 ți lăsați-l 3-5 minute. Puneți bolurile pe grătarul de sus, astfel încât zahărul să se caramelizeze (crema nu trebuie să se încălzească).
In final adăugați o lingură de căpșuni deasupra.
Puneți căpșunile în vas și adăugați siropul. Acoperiți și fierbeți la putere 100% a microundelor (P-100) timp de 4-5 minute.