Declarație de confidențialitate - Gorenje

Declarație de confidențialitate

Compania Gorenje Romania se angajează să ofere un nivel corespunzător de confidențialitate, disponibilitate și integritate a datelor cu caracter personal aferente oricărei persoane vizate, prin utilizarea serviciilor și a soluțiilor web ale companiilor.

Datele cu caracter personal colectate și prelucrarea datelor cu caracter personal se vor desfășura prin punerea în aplicare a măsurilor corespunzătoare de securitate fizică și logică. În cazul în care datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate cu consimțământul aferent, datele sunt prelucrate până ce persoana vizată informează compania că își retrage în mod clar consimțământul.

Datele cu caracter personal colectate nu se transferă în nicio țară terță.

Accesul la datele cu caracter personal este aprobat de compania Gorenje GSI, d.o.o și este disponibil numai personalului autorizat. Nicio prelucrare sau stabilire a profilului automatizată nu se efectuează cu privire la datele cu caracter personal stocate.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare legate de controlarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail la următoarea adresă gdpr(at)gorenje.com.

Pentru orice utilizare eronată a prelucrării datelor cu caracter personal legată de controlarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale Gorenje GSI, d.o.o. , puteți contacta autoritatea privind datele cu caracter personal certificată:


Gorenje Romania

Sediu: Calea Floreasca, Nr. 175, 

Clădirea Floreasca Tower, 6B, Sector 1, 

014459, Bucureşti, Romania

021 233 33 90

gorenje@gorenje.ro