Mai 2021 Dacă mesajul nu se deschide, deschideți-l cu browser-ul.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Alimente proaspete ca din grădină, la îndemâna dumneavoastră
 
 

Imaginați-vă o duminică ploioasă oarecare, când singurul plan pe care îl aveți este să urmăriți serialul preferat, să citiți cartea uitată de atâta timp pe raft, sau pur și simplu să vă bucurați de puțin timp liber alături de familia dumneavoastră. Așteptați cu nerăbdare să vă răsfățați cu toată mâncarea gustoasă din frigider... dar stai, nu e multă mâncare în frigider, doar câteva ingrediente de bază și ceva resturi de săptămâna trecută. Asta chiar vă strică tot cheful, nu-i așa? Au mai rămas doar două opțiuni: să vă îndreptați către cel mai apropiat magazin alimentar sau să vă împăcați cu faptul că trebuie să mâncați ce este în frigider. Cu toate acestea, există și o alternativă pe termen lung, care vă va scuti de multe drumuri la alimentară - alegerea unui frigider care vă permite să păstrați mâncarea proaspătă timp mai îndelungat! 

 
Lăsați prospețimea să vă cuprindă frigiderul
 
Vi se întâmplă deseori să visați la legumele proaspete din grădina bunicii? Aveți sentimentul că drumurile zilnice la magazin vă epuizează și că în mod sigur ați prefera să faceți ceva mai productiv sau mai interesant după o zi lungă de muncă decât să așteptați la un rând lung la casa de marcat? 
 
 

În plus, de fiecare dată când mergeți la magazin, cumpărați și lucruri de care nu aveați neapărat nevoie și pe care nu intenționați să le cumpărați. Din acest motiv, cumpărăturile zilnice devin mai costisitoare pe termen lung. Ei bine, s-ar putea ca soluția să fie mai simplă decât vă închipuiți. Nu trebuie decât să alegeți frigiderul potrivit. Noua generație de frigidere autonome GardenFresh de la Gorenje va rezolva cu ușurință toate problemele și va aduce prospețime în casa dumneavoastră. Mâncarea își va păstra prospețimea mai mult timp, prin urmare, veți evita cumpărăturile zilnice și cheltuielile inutile. În consecință, frigiderele autonome GardenFresh vor economisi nu doar timp, ci și bani.

 
Alimente proaspete, care vă vor face fericit
 
 

Cumpărarea unui frigider nou poate fi un proces foarte complex. Cum îl puteți găsi pe cel care vi se potrivește perfect? Noile combine frigorifice autonome de la Gorenje cu siguranță vă vor entuziasma. V-ați săturat de mirosurile puternice care vă invadează bucătăria de fiecare dată când deschideți frigiderul? Funcția IonAir cu MultiFlow 360° va rezolva această problemă odată pentru totdeauna. Ionii încărcați negativ, generați de IonAir, va elimina mirosurile neplăcute și va păstra gustul inițial și forma perfectă a tuturor alimentelor din frigider. Vă puteți închipui că puteți savura o gustare cu legume proaspete în orice moment sau că îi surprindeți pe cei dragi cu o salată minunată seara târziu? Nu mai e nicio problemă! Sertarele special concepute vă permit să vă păstrați produsele proaspete pentru o perioadă mai îndelungată. De acum încolo, veți avea propria zonă dedicată alimentelor proaspete (ConvertFreshZone), care poate fi schimbată cu ușurință din sertarul de carne în sertarul de fructe și legume. 

 
O experiență culinară desăvârșită, la un cost mai mic
 

Dacă locuiți în oraș, probabil că mergeți la alimentară cel puțin o dată pe zi. V-ați gândit vreodată cât timp irosiți pentru a cumpăra alimente? Secretul constă în planificarea înțeleaptă a cumpărăturilor. Cu frigiderele GardenFresh de la Gorenje, această sarcină va fi simplă, pentru că nu va mai trebui să vă îngrijorați în ceea ce privește prospețimea alimentelor. Acest frigider va deveni cel mai bun „complice” al dumneavoastră. Ați dori un partener care vă citește gândurile? Frigiderul GardenFresh va răspunde cu siguranță așteptărilor dumneavoastră. Cu ajutorul funcției AdaptTech, acesta va adapta temperatura la obiceiurile dumneavoastră și va prelungi prospețimea alimentelor dumneavoastră. În plus, veți fi foarte încântat de compartimentul congelatorului! Funcții precum FastFreeze, XtremeFreeze șiNoFrostPlus garantează înalta calitate a alimentelor congelate. 

Alimente proaspete și delicioase la îndemână, mai puține drumuri enervante la magazine și mai puține achiziții impulsive și, prin urmare, mai multe economii în pușculiță. Cu frigiderele GardenFresh de la Gorenje, toate cele de mai sus vor deveni cu ușurință realitate. De ce să așteptați, dacă soluția perfectă este chiar aici?

 
 
 
 
   
 
 
Dezabonare
 
 
www.gorenje.ro/