NO FROST. NO PROBLEMS.
Dacă mesajul nu se deschide, deschideți-l cu browser-ul. Gorenje
PREVINE APARIȚIA GHETEI
Alege cei mai bun: aparatura frigorifică Gorenje cu tehnologia NoFrost, proiectată inteligent pentru a deservi familiei moderne.
Aparatura frigorifică Gorenje cu tehnologia NoFrost se menține curată, păstrând alimentele mai proaspete, în condițiile utilizării optime a spațiului. Și pentru că nu este nevoie să decongelați sau să curățați, vă puteți petrece timpul facând ceea ce vă face plăcere.
5 ANI GARANTIE PENTRU APARATURA FRIGORIFICA GORENJE CU TEHNOLOGIA NO FROST

Beneficiaza de 5 ani garantie pentru orice aparat frigorific NoFrost achizitionat in perioada campaniei 15.06 – 15.08.2016. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati regulamentul campaniei disponibil pe site-ul www.gorenje.ro  si in magazinele partenere.

Formular 5 ani garantie »
FĂRĂ GHEAȚĂ
Nu sunt necesare decongelarea sau curățarea congelatorului. Absența gheții din interiorul congelatorului ajută la obținerea unui consum scăzut de energie.
FĂRĂ LIPIRE
Circulația intensivă a aerului elimină umezeala din interiorul congelatorului. Acest lucru previne acumularea gheții și lipirea alimentelor.
MAI MULT SPAȚIU
Recipientele cu alimente congelate nu vor acumula gheață și nici nu se vor lipi între ele. Ca urmare, congelatorul va fi mereu curat și ordonat.
MAI MULTĂ PROSPEȚIME
Tehnologia NoFrost este îmbunătățită cu o combinație inovativă de două sisteme - IonAir și MultiFlow 360°, ceea ce crează suficientă umiditate pentru a păstra alimentele proaspete și sănătoase pentru mai mult timp.
Alege aparatul tau frigorific NoFrost
Dezabonare www.gorenje.ro