Storcătorul de fructe JC4800VWY - Gorenje
DESCOPERIȚI AVANTAJELE
Convingeți-vă de caracteristicile și performanța remarcabilă a storcătorului prin presare la rece, o experiență modernă, calitate și funcționare eficiente.
FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU JC4800VWY Închide
Obținerea sucurilor prin presare
Detalii
Curățare ușoară
Detalii
Zero picurare
Detalii
Picioare aderente din cauciuc
Detalii
Motor puternic de 200 W
Detalii
Procesarea pulpei
Detalii
Întrerupătorul de siguranță
Detalii
Funcționare silențioasă
Detalii
Presare la rece la 80 rpm
Detalii
Strecurătoare fină
Detalii
Două recipiente de 0,6 l
Detalii
Obținerea sucurilor prin presare
Storcătorul VitaWay dispune de o tehnologie nouă de obținere a sucurilor, prin presare, nu prin răzuire. Spirala (melcul) ajută procesul de stoarcere. În acest caz nu există frecare, deci nici o creștere a temperaturii. Vitaminele și mineralele rămân în suc. Deoarece ingredientele nu iau contact cu aerul, este eliminata oxidarea, rezultatul fiind un suc cu un gust mai bun și o culoare mai vie.
Curățare ușoară
Un storcător de mare capacitate înseamnă un proces de curățare plictisitor? Nu neapărat. După folosire, turnați ușor un litru de apă călduță în tubul de alimentare, în timp ce dispozitivul funcționează. În drumul său spre vasul pentru suc, apa va curăța total orice resturi de fructe și legume. După folosire, clătiți filtrul și curățați-l cu peria inclusă în pachet.
Zero picurare
Vasul pentru suc este deja plin, dar mai sunt fructe și legume pentru stors? Ce este de făcut? Nu trebuie să opriți storcătorul. Este suficient să împingeți dopul în pâlnia pentru suc. Sucul va fi colectat în vasul interior, în timp ce dumneavoastră umpleți paharele celor mai nerăbdători și înlocuiți vasul.
Picioare aderente din cauciuc
Nu trebuie să vă faceți griji că storcătorul va aluneca în timp ce introduceți fructe și legume în tubul de alimentare. Picioarele din cauciuc sunt create pentru a asigura stabilitate optimă chiar și pe blaturile de lucru umede.
Motor puternic de 200 W
În ciuda rotației lente a melcului, motorul trebuie să fie puternic, pentru a zdrobi bucățile mai tari ale fructelor și legumelor. Testat la încărcături maxime, motorul de 200 W a dovedit că este inima storcătorului prin presare la rece.
Procesarea pulpei
Pulpa ce rezultă din procesul de obținere a sucului este colectată într-un vas separat. Cantitatea de pulpă poate fi setată de utilizator prin mișcarea unui mâner din partea din față a storcătorului. Bucurați-vă de un pahar de suc fin sau adăugați bucăți de fructe și legume, pentru a-i da o altă textură. Nu aruncați pulpa înainte de a încerca s-o folosiți în alte feluri de mâncare, precum supe, sosuri, deserturi etc.
Întrerupătorul de siguranță
Siguranță garantată! Storcătorul funcționează doar când toate piesele sunt asamblate corect. Întrerupătorul de siguranță asigură folosirea fără nicio grijă că ar putea porni motorul în timp ce adăugați ingrediente, asamblați sau curățați dispozitivul.
Funcționare silențioasă
Obținerea sucului prin presare la rece înseamnă funcționare silențioasă, fără viteze mari care produc mult zgomot. Designul dispozitivului, cu un tub de alimentare lung, contribuie la lipsa zgomotului.
Presare la rece la 80 rpm
Tehnologia de presare la rece diferă de stoarcerea centrifugă tradițională în ce privește viteza și metoda de extragere a sucului din celulele fructelor și legumelor. Storcătoarele tradiționale învârt lama la o viteză mare (1.500 - 2.500 rpm) pentru a tăia pereții celulelor și a elibera sucul. Mișcarea verticală a spiralei storcătorului prin presare la rece (la 80 rpm) zdrobește fructele și legumele, apoi separă sucul extras și pulpa. Rezultă mai puține bule de aer în suc, un suc mai mătăsos, iar temperatura este mai scăzută, ceea ce permite păstrarea unui număr mai mare de enzime în suc.
Strecurătoare fină
Toate ingredientele introduse în storcător sunt filtrate printr-o strecurătoare fină ce permite trecerea unei cantități minime de pulpă, reținând toate substanțele nutritive în suc. Strecurătoarea este ușor de spălat cu apă de la robinet și curățat cu peria inclusă.
Două recipiente de 0,6 l
Strocătorul are două recipiente de 0,6 l pentru suc și pulpă. Sunt făcute din plastic durabil fără BPA și pot fi spălate la mașina de spălat vase.
Obținerea sucurilor prin presare
Curățare ușoară
Zero picurare
Picioare aderente din cauciuc
Motor puternic de 200 W
Procesarea pulpei
Întrerupătorul de siguranță
Funcționare silențioasă
Presare la rece la 80 rpm
Strecurătoare fină
Două recipiente de 0,6 l
MAI MULT SUC, MAI MULTĂ SĂNĂTATE
Storcătorul prin presare la rece deschide noi dimensiuni ale aromei fructelor și legumelor. Faceți-vă viața mai bună, bucurați-vă de mâncare mai sănătoasă și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.
AVEȚI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ Închide

Ce este atât de special la sucul obținut prin presare la rece?

Tehnologia obținerii sucului prin presare la rece este diferită de centrifugarea tradițională, prin viteză și metoda prin care sucul este extras din celulele fructelor și legumelor. Storcătoarele tradiționale rotesc lama cu o viteză mare (1.500 - 2.500 rpm) pentru a tăia pereții celulelor și a elibera sucul. Mișcarea verticală a storcătorului prin presare la rece (la 70 rpm) zdrobește fructele și legumele, apoi separă sucul extras și pulpa. Rezultatul: mai puține bule de aer în suc, sucul este mai mătăsos, temperatura de obținere a sucului este mai scăzută, ceea ce permite păstrarea mai multor vitamine și enzime.

Mai multe vitamine și enzime

Rotația lentă a spiralei din storcător nu crește temperatura, ceea ce ar duce la dezintegrarea enzimelor și vitaminelor. La temperaturi ridicate, vitaminele și enzimele sunt distruse - de exemplu, la sucul de lămâie la temperaturi ridicate. În procesul de extragere a sucului, storcătoarele tradiționale tind să distrugă parțial vitaminele și enzimele care sunt cele mai sensibile la temperaturi ridicate.
mai multe informații
închide

Mai puțină pulpă înseamnă mai puține pierderi

Datorită tehnologiei de presare la rece, după presare rămâne mai puțină pulpă de fructe sau legume, iar pulpa rămasă este mai uscată. Astfel, vă rămâne mai mult din ingredientele dumneavoastră.

Mai multe fibre pentru o viață mai sănătoasă

Prin presare la rece se extrag în suc mai multe fibre din ingrediente. Fibrele au un efect pozitiv asupra digestiei și, prin urmare, asupra sănătății dumneavoastră.

Mai puține bule de aer, mai puțină spumă

Deoarece pereții celulelor ingredientelor nu se rup prin mișcarea rapidă a lamelor ascuțite, rămâne mai puțin aer în suc, acesta având o textură mai mătăsoasă. Vizual, diferența se observă prin mai puțină spumă și o culoare uniformă a sucului.
mai multe informații
închide

Suc ce rezistă mai mult timp

Sucul obținut prin presare la rece poate fi păstrat la frigider până la 72 de ore. Nu trebuie să vă faceți griji în privința pierderii substanțelor nutritive, vitaminelor sau enzimelor. Pe de altă parte, se recomandă ca sucul obținut prin storcătoare tradiționale să fie servit imediat, pentru a preveni oxidarea.
mai multe informații
închide
POFTĂ BUNĂ
Începeți-vă ziua cu un suc proaspăt, a cărui rețetă o știți doar dumneavoastră. Combinați ingredientele și explorați noi arome. Iată câteva idei.
MERGI LA REȚETE Închide

Putere verde

Putere verde

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 1 legătură mare de spanac
  • 2 castraveți medii
  • 2 tulpini de țelină
  • 1 linguriță pudră de alge
  • 1/2 linguriță pudră de maca

Preparare

1 Spălați frunzele de spanac.
2 Spălați castraveții și tulpinile de țelină și tăiați-le in felii groase.
3 Presați ingredientele în storcător.
4 Turnați în pahar și adăugați pudra de alge și pe cea de maca.
5 Amestecați și decorați cu o felie de castravete.

Dimineața roșie

Dimineața roșie

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 4 roșii mari
  • sare de mare proaspăt măcinată
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 1 linguriță suc de lămâie

Preparare

1 Spălați roșiile si tăiați-le în bucăți mari.
2 Stoarceți lămâia.
3 Presați roșiile în storcător.
4 Turnați în pahar și adăugați sucul de lămâie, sarea, piperul și zahărul.
5 Amestecați și decorați cu o crenguță de roșii cherry.

Tinerețe roșie

Tinerețe roșie

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 3 sfecle roșii
  • 5 morcovi medii
  • 1 linguriță pudră de colagen

Preparare

1 Spălați sfecla și tăiați-o în bucăți mari.
2 Spălați morcovii și tăiați-i în felii groase.
3 Presați ingredientele în storcător.
4 Turnați în pahar și adăugați pudra de colagen.
5 Amestecați și decorați cu o spirală de morcov.

Deliciu cu portocale

Deliciu cu portocale

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 2 portocale
  • 1 fruct kaki
  • 1 bucată de ghimbir (decojit)
  • puțină coajă rasă de lămâie

Preparare

1 Tăiați kaki și portocalele în bucăți mari.
2 Decojiți ghimbirul și radeți coaja de lămâie.
3 Presați fructele și ghimbirul în storcător.
4 Turnați în pahar și adăugați coaja rasă de lămâie.
5 Amestecați și decorați cu o felie de kaki.

Armonie verde

Armonie verde

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 1 castravete mare
  • 1 pară
  • 2 kiwi
  • 1 legătură de frunze de kale
  • 1 legătură de melissa

Preparare

1 Spălați castravetele și fructele și tăiați-le în felii groase.
2 Spălați melissa și frunzele de kale.
3 Presați fructele și legumele în storcător. Adăugați melissa la final.
4 Turnați sucul în pahar și decorați cu o felie de kiwi.

Lapte de migdale

Lapte de migdale

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 1 cană migdale crude, înmuiate peste noapte
  • 3 cești apă
  • puțină pudră de vanilie

Preparare

1 Înmuiați migdalele crude peste noapte într-o cantitate mare de apă.
2 Aruncați apa și spălați migdalele.
3 Presați încet migdalele în storcător, adăugând 3 cești de apă.
4 Turnați într-un pahar și adăugați pudra de vanilie.
5 Serviți cu prăjituri.

Amestec violet

Amestec violet

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 1/2 varză roșie
  • 1/2 bulb de fenicul
  • 2 mere
  • 1 tulpină de țelină
  • 1/2 portocală

Preparare

1 Spălați varza si feniculul și tăiați-le în bucăți mari.
2 Spălați merele, decojiți portocala și tăiați-le în bucăți mari.
3 Spălați tulpina de țelină si tăiați-o în felii groase.
4 Presați ingredientele în storcător.
5 Turnați sucul în pahar și decorați cu o felie de măr.

Iarnă de basm

Iarnă de basm

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 2 mere
  • 2 kiwi
  • 1 fruct kaki
  • coajă rasă de lămâie
  • scorțișoară

Preparare

1 Spălați merele și kaki, decojiți kiwi și tăiați-le în bucăți mari.
2 Presați fructele în storcător.
3 Turnați în pahar și adăugați coaja rasă de lămâie și pudra de scorțișoară.
4 Amestecați și serviți la micul dejun.

Ziua de detoxifiere

Ziua de detoxifiere

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 8 frunze de varză
  • 1 castravete
  • 1 măr
  • 1 portocală

Preparare

1 Spălați frunzele de varză și tăiați-le in bucăți mari.
2 Spălați castravetele, mărul și portocala și tăiați-le în felii groase.
3 Presați ingredientele în storcător.
4 Turnați sucul în pahar și decorați cu o felie de portocală.

Suc de cocos

Suc de cocos

Ingrediente

Ingrediente pentru un pahar de suc:

  • 5 nuci de cocos
  • 1/4 ananas mic
  • 1 portocală
  • 1 legătură mentă

Preparare

1 Extrageți miezul din nuca de cocos.
2 Decojiți ananasul și tăiați-l în bucăți mari.
3 Tăiați portocala.
4 Spălați menta.
5 Presați fructele în storcător și adăugați menta la final.
6 Turnați sucul în pahar și decorați cu o felie de ananas.
Putere verde
Dimineața roșie
Tinerețe roșie
Deliciu cu portocale
Armonie verde
Lapte de migdale
Amestec violet
Iarnă de basm
Ziua de detoxifiere
Suc de cocos

Modele