Plită pe vitroceramică ECS693USC - Gorenje
ECS693USC Plită pe vitroceramică

ECS693USC

Plită pe vitroceramică
Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 5,1 × 51 cm Funcţia Power-Boost Blocare de siguranţă a comenzilor
Caută magazin online
listează
listează
distribuie
Facebook
Twitter
descarca
descarca

Caracteristici

PowerZone

Minuturi
Această funcție va mări energia în zona HiLight cu 25% și vă va permite să gătiți mult mai rapid, folosind mai puțină energie.

FishZone

O zonă de preparare ovală, perfectă pentru vase mai voluminoase
Plitele cu inducție și cu funcția HiLight au o zonă extinsă numită FishZone. Când aceasta este activată, zona rotundă tradițională se transformă într-o suprafață mai mare și ovală, potrivită în special pentru vase mai voluminoase.

BoilControl

Datul în foc poate fi uitat
Ajustează automat puterea de funcționare. După funcționarea inițială la putere maximă, zona de preparare menține temperatura dorită pentru a preveni datul în foc sau prepararea excesivă.

Cronometru

Cineva veghează întotdeauna
Cronometrul poate fi setat până la 99 de minute. Dacă timpul optim de preparare pentru un anumit fel de mâncare este cunoscut din experiență, cronometrul poate fi setat, iar plita se va opri automat la finalizare. Un semnal sonor vă va anunța că mâncarea este gata.

ChildLock

Bucătăria ca spațiu sigur
Opțiunea ChildLock este excelentă pentru cei cu copii. Îi puteți lăsa nesupravegheați în bucătărie în siguranță, deoarece această opțiune nu le permite să modifice setările.

StayWarm

În formă perfectă pentru întârziați
Funcția StayWarm menține mâncarea la o temperatură constantă de 70˚C, până la momentul potrivit pentru servirea mesei. Mâncarea își menține aroma și temperatura originală până când este servită.

Indicatoare de căldură reziduală

Pentru mai multă siguranţă, indicatoarele de căldură reziduală sunt aprinse,, în aşa fel încât dvs. să ştiţi care zone ale plitei sunt încă fierbinţi. Cât timp indicatorul este aprins, zona respectivă nu trebuie atinsă. Poate fi însă folosită pentru decongelare sau pentru a menţine un fel de mâncare cald.
mai multe informații
închide

Comenzi doar prin atingerea cu degetul

Plitele cu reglaj liniar prin atingere puteţi controla plita doar din vârful degetului. Atingeţi panoul de comenzi cu degetul şi plimbaţi degetul pe suprafaţa acestuia pentru a seta puterea zonei marcate. Poziţia ergonomică a panoului, precum şi sensibilitatea şi gradul rapid de răspundere al plitei vă va oferi posibilitatea de a controla mai bine plita. Sistemul de blocare pentru copii este o măsură de siguranţă în plus, în aşa fel încât copiii să nu se poată juca cu setările aparatului.
mai multe informații
închide
Mai multe caracteristiciMai puține caracteristici

Informații tehnice

Negru

Temporizator

Funcţia BoilControl pentru a preveni datul în clocot

StayWarm

Funcţia Power-Boost

Indicator căldură reziduală

Blocare de siguranţă a comenzilor

Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 5,1 × 51 cm

Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 71,5 × 14,5 × 62 cm

Dimensiunile nişei (LxÎxA) (min-max): 55,8-56 × 6,7 × 49 cm

Greutate netă: 9,6 kg

Greutatea brută: 10,1 kg

Consumul de energie în modul așteptare: 0,5 W

Putere: 6.900 W

Cod: 464634

Cod EAN: 3838942654442

Documente incluse

Accesorii

Produse asemanatoare