BCS599S22X - Gorenje
BCS599S22X

BCS599S22X

Clasă energetică: A-10% Dimensiuni (Lx Îx A): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
Caută magazin online
listează
listează
distribuie
Facebook
Twitter
descarca
descarca

Caracteristici

Formă HomeMade

Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne
Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă prepararea mâncării pe toate cele 5 niveluri disponibile.
mai multe informații
închide

MultiFlow 360˚

Toate părțile sunt părți bune
MultiFlow 360° garantează circulația optimă a căldurii în interiorul cuptorului. datorită poziționării inteligente a orificiilor de ventilație pe peretele din spate și formei perfect rotunde, aerul este distribuit uniform în cuptor. Ventilatorul împinge aerul fierbinte în interiorul cuptorului, iar mâncarea este preparată uniform pe toate părțile. Dinamica aerului permite prepararea simultană pe mai multe niveluri, fără ca mirosurile și aromele să se amestece.
mai multe informații
închide

Prepararea pe mai multe niveluri

Mai multe feluri deodată
Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.
mai multe informații
închide

AutoProgrammes

»Selectează, atinge, gata!«
Cuptoarele Gorenje oferă un program complet automat cu peste 80 de rețete dintre care puteți alege, ideal pentru începători. Secretul modului auto este foarte simplu – toți parametrii, precum timpul, temperatura, încălzitoarele, sunt setate automat. Tot ce-i rămâne de făcut utilizatorului este să aleagă felul de mâncare și greutatea și să apese butonul de start. cuptorul va face restul.
mai multe informații
închide

Pas cu pas

Mâncare perfectă în 2, 3 sau mai mulți pași
Prepararea în etape se realizează prin programarea manuală a pașilor procesului de copt. Pe parcursul pașilor din procesul automat de copt nu este nevoie să schimbați manual setările. de asemenea, este ideal pentru utilizatorii mai experimentați și pentru felurile de mâncare precum pâinea sau lasagna, care necesită modificări ale temperaturii.
mai multe informații
închide

SilverMatte

Înveliș ultrarezistent și ultrafin
Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.
mai multe informații
închide

AquaClean

Curățare simplă, obișnuită
Datorită smalțului complet nou în toate liniile de cuptoare noi Gorenje, funcția AquaClean a fost îmbunătățită considerabil. AquaClean oferă un mare ajutor în curățarea cavității cuptorului. Este suficient să turnați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare preparare. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate mai ușor, lăsând cuptorul fără pată.
mai multe informații
închide

GentleClose

Foarte simplu și foarte silențios
Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.

Dezhidratare

Mâncare perfectă, întotdeauna la îndemână
Fructe uscate, legume, plante și carne, toate pot fi preparate acasă. Dezhidratarea se poate face pe toate cele 5 niveluri în același timp, ceea ce economisește timp și energie.

Iaurt

O cale simplă către o alimentație sănătoasă
O funcție specială permite prepararea iaurtului sănătos acasă. Setările automate ale temperaturii și timpului oferă condițiile optime pentru obținerea iaurtului de casă în aproximativ 3 ore. Această funcție necesită folosirea unor accesorii Gorenje suplimentare.

PureSteam

Fără apă, doar abur
Cuptoarele cu abur Gorenje combi se pot lăuda cu o performanță excelentă a sistemului de abur fără picături de apă. Cuptoarele cu abur Gorenje nu lasă nicio picătură de apă în cavitatea cuptorului, datorită generatorului de abur ce extrage apa din abur, lăsându-le perfect curate. Un nor de abur pur este distribuit în tot cuptorul, fără picături de apă ce ar putea deteriora mâncarea, îmbibând-o cu apă. De asemenea, este perfect pentru decongelare, deoarece aburul cald cuprinde uniform mâncarea, fără a încălzi mai tare doar anumite părți.
mai multe informații
închide

MultiSteam 360°

O abordare holistică a gătitului la abur
Același sistem de ventilație folosit la cuptoarele convenționale, MultiFlow 360˚, este folosit și la cuptoarele cu abur. După ce aburul pătrunde în cavitatea cuptorului prin multiple orificii, un ventilator special distribuie aburul uniform, conferind mâncării un aspect moale și fraged. Un rezervor de apă este suficient pentru întregul proces de preparare, astfel încât nu este necesară deschiderea suplimentară a cuptorului, ceea ce economisește timp și energie și îmbunătățește rezultatele generale ale gătitului la abur.
mai multe informații
închide

Curățare

Depunerile de calciu nu sunt o problemă
Funcția de curățare funcționează automat. La nevoie, îi reamintește utilizatorului să pornească procesul de curățare. După ce este adăugată soluția de curățare, durează doar 1 oră până la încheierea procesului.

HealthyReheating

Reîncălzire și decongelare uniformă
Cuptorul cu abur combi poate fi folosit pentru reîncălzirea și decongelarea mâncărurilor. Când este reîncălzită, mâncarea nu este preparată suplimentar și nu se usucă. Decongelarea este uniformă și delicată, astfel încât nu afectează structura mâncării. Astfel, decongelarea și reîncălzirea în cuptorul cu abur combi este pur și simplu mai sănătoasă.
mai multe informații
închide

Ușa UltraCool

Făcută pentru a fi atinsă - oricând, întotdeauna
Învelișul triplu sau chiar cvadruplu izolează cuptorul, făcându-l fosrte sigur pentru copii și animale de companie. Căldura este menținută în interior, optimizând consumul de energie prin oprirea ieșirii căldurii din cuptor.

SuperSize

Pregătit pentru rețete XXL
Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.
mai multe informații
închide

PerfectGrill

Un încălzitor dublu pentru mâncare complet crocantă
Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea încălzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urmă sunt poziționate în interiorul celor mai mari. Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite distribuirea optimă a căldurii și rezultate excelente de fiecare dată, mâncare crocantă la exterior și fragedă la interior. O combinație diferită a încălzitoarelor poate folosi fie încălzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, încălzitorul poate fi mutat, pentru curățare și întreținere ușoară.
mai multe informații
închide

MeatProbe

Perfect preparată, de fiecare dată
Prin controlarea temperaturii din interiorul cărnii, MeatProbe reglează întregul proces, activând chiar și alarma la momentul potrivit.

SlowBake

O cale lentă spre perfecțiune
SlowBake prepară mâncarea la temperaturi scăzute timp de până la 6 ore. Datorită duratei lungi de preparare, carnea și peștele sunt fragezite, dar își mențin suculența, aroma și substanțele nutritive.
Mai multe caracteristiciMai puține caracteristici

Informații tehnice

Superior Line

Clasă energetică: A+

Volum cuptor utilizabil: 50 l

PerfectGrill

Electronice

Metodă de încălzire:
Element de încălzire superior şi inferior
Incalzitor superior
Infra gril
Ventilator
Infra gril si ventilator
Incalzitor inferior circular cu ventilator
Incalzitor inferior cu ventilator
Infra gril mic
Incalzire rapida
Aqua Clean
Functia StayWarm

Grătar

Sondă de temperatură

Răcire dinamică cuptor plus DC +

UCD - uşă ultra rece

SilverMatte

Consum: 0,62 kw/h (Ventilare), 0,82 kw/h (Convenţional)

Volum cuptor utilizabil: 50 l

Dimensiuni (Lx Îx A): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Măsuri de incorporare: 56 × 45 × 55 cm

Greutate netă: 34,8 kg

Greutatea brută: 39,1 kg

Consumul de energie în modul așteptare: 1 W

Putere: 2.600 W

Cod: 569123

Cod EAN: 3838782000263

Documente incluse

Accesorii

Produse asemanatoare